30 / 04 / 2024

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.



Simfer’den evine, ofisine veya başka bir yere mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alana 704 TL indirim yapacağını açıkladı.

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın, günlük hayat temposuna yetişirken mutfaktaki en büyük destekçilerinizden birisidir. Hızlıca gıda ürünlerini ısıtma ve donmuş gıda çözdürme özellikleriyle yaşamınızı kolay hale getiren mikrodalga fırın, ilave fonksiyonları ile mutfakta işinize yarayacak ekstra fonksiyonel çözümler sağlıyor.

 Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Bunun yanı sıra, zamanlayıcı ayarı, farklı ısıtma programları ve aynı zamanda, akıllı buz çözme özelliğiyle yemek hazırlamayı kolay hale getiren Simfer mikrodalga fırın, tasarım olarak da her mutfağa kolay bir şekilde uyum sağlayabilecek, estetik bir görünüm sunar. Kompakt dizaynı ile beraber mutfakta fazla yer kaplamayan Simfer mikrodalga fırın, tezgah üstünde, mikrodalga fırın dolabı / raflarında ve mutfağınızda mutfakta elektrik bağlantısına yakın herhangi bir bölgede kullanılabilir. 

SİMFER SK 4601W BEYAZ 20 LİTRE MEKANİK MİKRODALGA FIRIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

20 litre iç hacim: Çeşitli boyutlardaki ısıya dayanıklı kapların ve gıda ürünlerinin sığabileceği geniş iç hacim kullanışlılık imkânı verir.

5 çeşit ısıtma programı: Gramajına ve yiyecek çeşidine uygun bir ısıtma tecrübesi için farklı alternatifler sağlar.

35 dakika zamanlayıcı: Isıtmanın kendiliğinden durması amacıyla 0-35 dakika aralığında dilediğiniz düzeyde zamanlayıcıyı aktif hale getirebilirsiniz.

Zamanlama bitiş uyarısı: Ayarladığınız süre sona erdiği zaman Simfer mikrodalga fırın size haber verir.

 Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

SİMFER SK 4601W BEYAZ 20 LİTRE MEKANİK MİKRODALGA FIRIN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.simfer.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ağustos 2023 tarihinde saat 00.53'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.97 Türk Lirası, Euro 29.59 Türk Lirası, altının gramı ise 1664 Türk Lirası değerindedir.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Bosch’tan kahve tiryakilerine müjde! TKA6A044 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!


Geri Dön