06 / 05 / 2024

Simge Mat Madencilik Asfalt iletişim

Simge Mat Madencilik Asfalt iletişim

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sivrikaya tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Sultangazi'de kuruldu.

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Uçar, Zeliha Uçar Tokay, Emin Araz, Gökhan Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, İzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyada Madencilik İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüdai Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfi Peçen, Serkan Baştuğ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Madencilik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Petrol Madencilik Özel Sağlık Hizmetleri Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Mehmet Eyyüp, Beşir Acar tarafından kuruldu.

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından kuruldu.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Simge Mat Madencilik Asfalt iletişim Haberi

Simge Mat Madencilik Asfalt iletişim

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Akatlar, Nispetiye Caddesi, Meydan Sokak, Edin&Suner Plaza, No:14 A Blok,...