27 / 04 / 2024

Simit Sarayı yurtdışında mağaza mı açacak

Simit Sarayı yurtdışında mağaza mı açacak

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında ise 102 adet yeni mağaza açılışı yapacaklarını belirtti.

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Kernel & Roast dünya çapında 300 mağaza daha açacak!

Simit Sarayı'nın kurucularından olan Haluk Okutur Londra'da gurme market açtı.Okutur, Kernel & Roast markasıyla yurtdışında zincir mağazaya yönelik ilk adımını atmış oldu.Haluk Okutur yeni hedefinin ise, Kernel & Roast'u dünyaya yaymak olduğunu söyledi...

Simit Sarayı yurtdışında mağaza mı açacak Haberi

Simit Sarayı yurtdışında mağaza mı açacak

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2002 yılında simidin bir dünya markası olabileceğini kimsenin hayal edemediğini, ancak geliştirdikleri yeni iş modeliyle hem simide itibar kazandırdıklarını hem de ülke istihdamına büyük katkı sağladıklarını söyledi. Hedeflerinin dünyanın en büyük unlu mamuller zinciri olmak olduğunu kaydeden Kavukcu, “Simit Sarayı artık sadece Türkiye’de değil, dünyada da istihdam sağlayan global bir dünya şirketi” dedi. 

Kavukcu, hedeflerini ise şöyle anlattı: “2016 yılı boyunca yurt içi ve yurt dışı yeni mağazalarımızla 4 bin yeni çalışanı daha Simit Sarayı bünyesine katacağız. Bugün ABD, İngiltere, İsveç, Almanya, Belçika, Hollanda, Mısır, Suudi Arabistan, Kuveyt, Kıbrıs ve Azerbaycan başta olmak üzere 18 ülkede 300’ün üzerinde mağazamızda her gün 850 bin kişiyi ağırlıyoruz. 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında...