17 / 06 / 2024

Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle

Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle

Rize İkizdere İlçesi'nde babadan kalma taş evi hatıraları nedeniyle yıkamayan Karadeniz ailesi, taş evin üzerine bina yapınca ortaya ilginç görüntü çıktı.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in gayrimenkullerini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 28 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 28 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle Haberi

Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle

İlçeye bağlı Şimşirli Köyü Aşağı Mahalle'de Mustafa, Hasan, Osman ve Hüseyin Karadeniz kardeşler, babadan kalma 60 yıllık taş evin yerine 4 katlı bina yapmaya karar verdi.


İnşaat ustaları ile görüşen Karadeniz kardeşler, taş evi ustaların da tavsiyesi ile hatıraları nedeniyle yıkmak istemedi. Bunun üzerine kerdeşler, babadan kalma evin üzerine dört katlı bina yaptı.


Mustafa Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklmada, eski evin kendilerine hizmet edemez duruma geldiğini belirterek, "Aceleyle ev yapmaya karar verdik. Eski evin çatısını kaldırdıktan sonra geri kalan bölümleri yıkmama fikri oluştu bizde, bu haliyle de çok hoşumuza gitti. Eski anılar gözümüzde canlanınca geri kalanını yıkamadık. Üzerine dört katlı binayı yaptık. Ortaya bu görüntü çıktı" dedi.


Baba evini korudukları için mutlu olduklarını ifade eden Karadeniz, "Rize'nin iyidere ilçesinde de böyle bir ev...