17 / 05 / 2024

Sinan Aksu emlak konut

Sinan Aksu emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Payitaht Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payitaht Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Bilgin tarafından kuruldu.

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sinan Aksu tarafından kuruldu.

Arsa almayı düşünenler dikkat! Milli Emlak'tan Kocaeli'nin o ilçesinde arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Çerkeşli-Mimar Sinan Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Sinan Aksu emlak konut Haberi

Sinan Aksu emlak konut

Sinan Aksu kimdir?

Aslen Erzincanlı olan Sinan Aksu, 1980'de Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Sinan Aksu, 2002'de Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. 

2003'te kamudaki meslek hayatına TBMM'de başlayan Sinan Aksu, sırasıyla Milletvekili Danışmanlığı, Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmet­leri Genel Müdür Yardımcılığı, Başbakan Müşavirliği ve 20 Şubat 2014 tarihinden itibaren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Aksu, 30 Mart 2015'te GSB Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü olarak atadı ve 20 Temmuz 2018 tarihine kadar bu görevini sürdürdü.

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü görevini yürütürken gençliğin hizmetindeki projelerde yer alan Aksu, 2016'da düzenlenen Hizmetkar Liderlik Zirvesi'nde yılın hizmetkar bürokratı seçildi.

Sinan Aksu 20 Temmuz 2018 tarihinde...