27 / 05 / 2024

Sincan Arena kapalı spor salonu

Sincan Arena kapalı spor salonu

Sincan'a yakışacak modern bir spor kompleksi için kollar sıvandı Fatih'e canlılık kazandıracak projenin adı 'Sincan Arena' olacak. Gazi Osman Paşa durağının hemen yanına yapılacak spor salonu 2 bin 500 kişi kapasiteli olacak.

TOKİ'den Ankara Sincan'a 1.000 konut!

TOKİ Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Bölge 1.Etap 1000 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Mescit, 1 Adet Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan 1000 konut ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Bölge 1 Etap 1000 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Ankara'ya Sincan Arena müjdesi!

Sincan'a yakışacak modern bir spor kompleksi için kollar sıvandı Fatih'e canlılık kazandıracak projenin adı 'Sincan Arena' olacak. Gazi Osman Paşa durağının hemen yanına yapılacak spor salonu 2 bin 500 kişi kapasiteli olacak.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi 15 Haziran'da!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Çotanak Arena Stadı ile 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapım işinin 15 Haziran tarihinde Toki tarafından ihaleye çıkacağını açıkladı.

TT Arena’nın yanına kapalı spor salonu yapılacak!

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi açıklayan başkan Dursun Özbek " TT Arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonunun isim haklarının sponsora verip minimum 50 milyon Euro isim hakkı satacak." dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatından son görüntüler!

Vodafone Arena stadyumunda yaşanan kazanın ardından havadan görüntülendi.Havadan görüntülenen Vodafone Arena stadyumunda kapalı tribünün önünde bulunan çatı iskeletinin büyük ölçüde hasar aldığı görüldü.

Garanti Koza Arena'nın çatısı kapanıyor!

MAYIS ayında dünyanın en önemli tenisçisi isviçreli Roger Federer'i ağırlayan Garanti Koza Arena'nın çatısı kapatılıyor. Garanti Koza Arena'da 25 kapalı, 35 açık kort bulunuyor.

Sincan Belediyesi'nden 5 yıl kiralık çok katlı otopark ve kültür merkezi ihalesi 10 Nisan'da!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının düğün salonu kısmı Kapalı Teklif Usulü ile 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 1 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Sincan'da 2 milyon TL'ye kiralık kültür merkezi!

Sincan Belediyesi tarafından Tandoğan'daki otopark ve kültür merkezi binasının otopark haricinde kalan diğer bölümleri, kapalı teklif usulü ile 2 milyon 46 bin 68,40 TL'ye 1 Nisan 2015'dan itibaren 5 yıllığına kiraya verilecek.

Seyrantepe metro hattı derbi günü kapalı!

Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı

Vodafone Arena Stadının tribünleri yükseliyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Ağustos'ta yetiştirileceği sözü verdiği Vodafone Arena Stadının tribünleri yükseliyor. Kapalı tribün inşaatında sona yaklaşılırken 15 gün içinde bu bölümün tamamlanması öngörülüyor...

Sincan Arena kapalı spor salonu Haberi

Sincan Arena kapalı spor salonu

Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ilçeye 2 bin 500 kişilik bir kapalı spor salonu yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'nın önemli spor tesislerinden biri olacak 'Sincan Arena, Gökçek Mahallesi'nde yükselecek. Tesiste, salon futbolunun yanı sıra basketbol, voleybol, hokey ve hentbol gibi salon sporları yapılabilecek. 


7 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULACAK 

Modern bir görünümde yapılması planlanan Sincan Arena, 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak. İçerisinde salon futbolu, salon hentbolü ve salon hokeyi için 800 metrekarelik kapalı saha yer alacak. Spor alanı 420 metrekarelik basketbol veya 162 metrekarelik voleybol sahasına da dönüşebilecek. Sahanın etrafında yaklaşık 2 bin 500 kişilik tribünlerin yer alacağı Sincan Arena, Sincan Belediyesinin çeşitli kültürel ve sportif organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. 


ENGELLİLERE ÖZEL ALANLAR 

SEYİRCİLER için yiyecek ve içecek alanlarının düşünüldüğü tesis içerisinde,...