05 / 05 / 2024

sincan atatürk çok katlı otopark ve kültür merkezi

sincan atatürk çok katlı otopark ve kültür merkezi

Sincan Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde yer alan çok katlı otopark ve kültür merkezi KDV hariç 4 milyon 204 bin 260 TL bedelle 5 yıllığına kiralık olarak ihaleye çıkarıldı...

Sincan çok katlı otopark ve kültür merkezi 5.1 milyon TL'ye 5 yıllığına kiralık!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, Atatürk Mahallesi'ndeki çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının 5 milyon 145 bin TL bedelle 5 yıllığına kiralanması işi için 8 Aralık 2014 tarihine kadar teklif alınıyor...

Atatürk Havalimanı arazisinde yapılaşmaya izin verilecek mi?

Atatürk Havalimanı arazisine imar planı yapılaşma koşullarına göre, yeni bina ve tesislerin hızla inşa edileceği düşünülmekte. Eğer alanda yapılaşmaya izin verilirse, çevredeki birçok bölgedek mülk sahipleri kazançlı çıkacak...

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Atatürk Havalimanı’nda ofis ve mağazalar kapanmaya başladı!

86 yıldır hizmet veren ve ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma işlemi başladı. İç ve dış terminallerinde bulunan birçok firma, ofis ve mağazalarını kapattı.

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Atatürk Havalimanı'nın yeşil alan olması bu ilçeleri uçuracak!

Atatürk Havalimanı’nın Central Park’ı 3’e, Hyde Park’ı 8’e katlayabilecek ölçüde yeşil alana dönüşmesi potansiyeli, Bakırköy başta olmak üzere en çok havaalanına 5 kilometre mesafedeki 5 ilçedeki konut değerlerini pozitif yönde etkileyecek.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

Düzce Atatürk Bulvarı yenileniyor!

Düzce Belediyesi bulvarlardaki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Atatürk bulvarında yapılan asfalta hazırlık çalışmaları tamamlandı. Çok kısa bir süre içinde caddeye bazalt türünde asfalt serilecek.

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.

Kars Atatürk Stadı’nın yapımı başladı!

Kars Atatürk Stadı’nın yapımına başlandı. Uzun yıllar Karslılara hizmet veren stadyumun yerine spor kompleksi yapılıyor. Polat, 2 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı spor kompleksinin yapımının 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın 4. Büyük havalimanı oldu!

Geçtiğimiz yıla oranla yolcu sayısını yüzde oranında artıran Atatürk Havalimanı Londra Heathrow, Paris Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'na Wembley modeli!

Türkiye’nin çok tartışılan stadyumuna, Atatürk Olimpiyat Stadı’na en çarpıcı öneri Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı, 365 gün yaşayan bir mekana çevrilecek

sincan atatürk çok katlı otopark ve kültür merkezi Haberi

sincan atatürk çok katlı otopark ve kültür merkezi

Sincan Belediye Başkanlığından:


1. İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                     :  Sincan Belediye Başkanlığı

b) Adresi                                :  Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/Ankara

c) Telefon ve Faks numarası   :  444 4 762 - 312 271 12 72

d) İlgili personel                     :  Hamdi DİLEK - Abdulkadir SAĞLAM

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefonlardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2. İHALENİN KONUSU:

2.1. Adı: Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Atatürk Mahallesi 4591 ada 1 parsel üzerindeki Çok Katlı Otopark...