05 / 05 / 2024

Sincan Belediyesi kiralık otopark

Sincan Belediyesi kiralık otopark

Mülkiyeti Sincan Belediye Başkanlığı'na ait olan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi Binasının “Çok Katlı Otopark” kısmı 5 yıllığına kiraya veriliyor.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Sincan Belediyesi'nden yatırım atağı!

Sincan Belediyesi, yaklaşık 150 milyon TL'lik yatırımları ve borçsuz bütçesiyle diğer belediyelere örnek teşkil ediyor. Kurumlardan borç almayan belediye, yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor...

Sincan Belediyesi'nden satılık 30 parsel!

Sincan Belediyesi, Türkobası Mahallesi'nde yer alan 30 parseli ihale ile satıyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek..

Sincan Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 99 parsel!

Sincan Belediyesi, Türkobası Mahallesi'nde yer alan 99 parseli ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Sincan Belediyesi vergi ödemeleri için haftasonu açık olacak!

Sincan Belediyesi vezneleri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksidini ödemede vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hafta sonu da hizmet verecek.

Sincan'da 2 milyon TL'ye kiralık kültür merkezi!

Sincan Belediyesi tarafından Tandoğan'daki otopark ve kültür merkezi binasının otopark haricinde kalan diğer bölümleri, kapalı teklif usulü ile 2 milyon 46 bin 68,40 TL'ye 1 Nisan 2015'dan itibaren 5 yıllığına kiraya verilecek.

TOKİ ile Sincan Belediyesi arasında kentsel yenileme protokolü imzalandı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

Sincan Belediyesi kiralık otopark Haberi

Sincan Belediyesi kiralık otopark

Mülkiyeti Sincan Belediye Başkanlığı'na ait olan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi Binasının “Çok Katlı Otopark” kısmı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Otopark ihalesi, kapalı teklif usulü ile 17 Haziran'da saat 13:00'da gerçekleşecek. 



Sincan Belediye Başkanlığından:

1 - İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:

1.1. İdarenin:

a) Adı                                        :  Sincan Belediye Başkanlığı

b) Adresi                                   :  Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/ANKARA

c) Telefon ve Faks numarası      :  444 4 762 - 312 271 12 72

d) İlgili personel                        :...