18 / 05 / 2024

Sincan saraycık mahallesi

Sincan saraycık mahallesi

Ankara Sincan Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahalleleri yenileniyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Saraycık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021!

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021!

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

O ilde yaşayanlar dikkat! Ucuz konut müjdesi geldi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'den o ilde ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesinde yer alan 35 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'den Ankara Sincan'a 399 yeni konut!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 3. Bölge 3. Etap 399 Adet Konut (+3KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Sincan saraycık mahallesi Haberi

Sincan saraycık mahallesi

Bayramdan sonra vatandaşla masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını alacak. 

Vatandaş görüşmeleri tamamlandıktan sonra ise Sıncan yepyeni yüzüne kavuşacak. 

Kentsel Yenileme görüşmeleri başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sıncan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı Vatandaşlarında buyuk ılgı gösterdiği protokol imza törenin ardından vatandaş görüşmelerine hazırlanan Sıncan Belediyesi, bayram sonrasında görüşmelere başlıyor 4 ay sürecek olan görüşmeler için ilk etapta yer alan hak sahiplerine davet mektupları da gönderılıyor. Ulubatlı Hasan Mahallesinde 529, Saraycık Mahallesinden ise 500 hak sahibi ile masaya oturacak olan Belediye, ilk grupta 1029 hak sahibi ile görüşecek. 


GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR 


Sıncan Belediyesi, vatandaş görüşmelerine başlıyor. 

4 ay sürecek olan görüşmelerde toplamda...