03 / 05 / 2024

sincan yeni tramvay hattı

sincan yeni tramvay hattı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İzmir'de ulaşıma dev yatırım! 912.7 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı yeni tramvay hattı projesi için start verdi. Söz konusu proje 912 milyon 739 bin 187 TL'ye mal olacak.

ONYX Ankara için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

ONYX Ankara projesi için düğmeye basıldı. Sincan'da yükselecek olan projede 353 yeni konut yer alacak. İşte ONYX Ankara projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

sincan yeni tramvay hattı Haberi

sincan yeni tramvay hattı

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Fatih Tekeci, okuyucusunun sorduğu soruya köşesinde yer verdi. İşte o yazı....

Okurumuz Sercan Duyar, Sincan ve Sincanlılar için önemli bir fikri takip yapmış.

SORU (YORUM)-1

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadini hatırlatmış.

Okurumuz, iki kilometre uzunluğundaki tramvay hattının, “İlçenin iki yakasını birbirine bağlayacak” şeklinde tanıtıldığını da hatırlatmış.

Sincan’da yaşayıp her gün OSB-Törekent-Koru metrosunu kullananların Fatih Metro İstasyonu çıkışındaki otobüs çilesine değinen okurumuz, iletisinde -özetiyle- şunları aktarmış:

İKİ YIL GEÇTİ ORTADA PROJE YOK

“Metrodan indiğimizde zamanla yarışıyoruz. Otobüsü kaçırdığımızda 30-40 dakika beklediğimiz oluyor, çünkü direkt Fatih metro istasyonundan sadece metro saatlerine göre ayarlanmış bir ring otobüsü yok. Bizimkisi tam bir çile. Sayın Murat Ercan’ın tramvay sözünün üzerinden iki yıl geçti, ortada hâlâ proje...