06 / 05 / 2024

Sındırgı Toplu Konut projesi

Sındırgı Toplu Konut projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı, toplantı Kademe binasında gerçekleştirildi...

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Binlerce kişiye faizsiz konut kredisi müjdesi! Faizsiz konut kredisinde ve Toplu Konut Kanunu'nda kapsam değişiyor!

TBMM'ye sunulan Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi kapsamında Teklif ile, 1005 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan İstiklal Madalyası sahipleri ile Kore ve Kıbrıs gazilerinin de faizsiz konut kredisi hakkından yararlanmaları amaçlanıyor. 

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi 15 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta İli Sütçüler İlçesi 124 konut ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

Sındırgı Toplu Konut projesi Haberi

Sındırgı Toplu Konut projesi


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı. Sındırgı Belediyesi'nin kısa bir süre önce yapımını tamamladığı Kademe binasında gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Uğur'un yanı sıra AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,  AK Parti Sındırgı İlçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.  Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Sındırgı'nın vizyonunu yansıtacak Sındırgı Meydanı ve yeraltı otoparkı projesi için 3.5 milyon lira bütçe ayırdıklarını ifade etti. Törenin açılış konuşmasını yapan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, desteklerinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Sındırgı kırsal mahallelerindeki yol çalışmalarına dikkat çeken Başkan Yavaş, ,"...