17 / 05 / 2024

SİNEMOĞLU İNŞAAT HAFRİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SİNEMOĞLU İNŞAAT HAFRİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sinemoğlu İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

SİNEMOĞLU İNŞAAT HAFRİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

SİNEMOĞLU İNŞAAT HAFRİYAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sinemoğlu İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.


Sinemoğlu İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3. Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT a- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, kanal, köprü, tünel, menfez, liman,rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık  tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c- Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak...