03 / 05 / 2024

Sinerji AVM sermaye artırımı

Sinerji AVM sermaye artırımı

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akman tarafından kuruldu.

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Tilki tarafından kuruldu.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi açıldı!

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayzulla AbduKarimov tarafından kuruldu.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

CP Ankara Oteli koşullar düzelene kadar kapalı kalacak!

Yeni Gimat GYO, Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A. Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli'nin coronavirüs salgını nedeniyle  6 hafta süreyle kapatıldığı açıklandı. 

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinerji AVM sermaye artırımı Haberi

Sinerji AVM sermaye artırımı

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımının tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin  bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi  A.Ş.'nin sermayesinin 50.000 TL'den 2.000.000 TL'ye  artırım işlemleri 20.11.2019 (Bugün) tarihinde tescil edilmek suretiyle tamamlanmıştır.