03 / 05 / 2024

sinerji istanbul daire fiyatları

sinerji istanbul daire fiyatları

Pendik'te hayata geçirilen Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi bilgisi dahilinde daireler 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Sinerji İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Dairelerin minimum 139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Sinerji İstanbul Rezidans ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Haziran ayı olarak cevap veriliyor...

Beylikdüzü Westside İstanbul daire fiyatları!

Beylikdüzü Westside İstanbul daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunan proje Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Rezidans, alışveriş sokağı, konut, otel ve ofislerin yer aldığı proje 440 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen Evora İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Tekfen Hep İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Hep İstanbul projesi hayata geçiyor. Birinci etaptaki daire stoğunun azalması ve ilginin yoğun olması nedeniyle 2. etap satışları yapılıyor.

Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2017 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan Moment İstanbul Evleri 10 bin 157 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının 160 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteren Westside İstanbul Konutları'nda 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap satışları devam ediyor. Peki Concord İstanbul daire teslimleri ne zaman yapılacak?

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Nlogo İstanbul daire fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak belirlenen Nlogo İstanbul Evleri'nde 39 bin TL peşinat ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Nlogo İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul daire fiyatları!

Concord İstanbul Rezidans'ın ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım ise 50 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. İşte Kadıköy Concord İstanbul daire fiyatları...

sinerji istanbul daire fiyatları Haberi

sinerji istanbul daire fiyatları


İstanbul'un Pendik bölgesinde yer alan Sinerji Rezidans projesi 15 katlı tek blok olarak tasarlandı. 158 adet daire ve 13 adet ticari birimin yer aldığı Sinerji İstanbul Rezidans Pendik projesi Anadolum İnşaat girişimi ile inşa ediliyor.


18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sinerji Rezidans 'ın arsa alanı 6 bin 533 metrekare olarak belirlendi. Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi bilgisine göre minimum daire fiyatı 139 bin lira olarak belirlendi. Daire tiplerine göre Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi şu şekilde: 


Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi: 


78 metrekarelik 1+1 daireler 149 bin liradan, 

101 metrekarelik 2+1 daireler 215 bin liradan, 

117 metrekarelik 2+1 daireler 248 bin liradan başlıyor.


Banka kredisi ile daire sahibi olmanın mümkün olduğu Sinerji Rezidans Pendik projesinin daire teslimatları 2014 yılının Haziran ayında yapılacak. 


Sinerji Rezidans...