08 / 05 / 2024

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 12 bin TL sermaye ile, Alperen Halil Şınıkoğlu, Hakan Vahap Şınıkoğlu, Hale Harika Şınıkoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Mahim tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelsan 34 Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Mehtap Koç tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şınıkoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

12 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar veya kendi namına bağımsız inşaat yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler, bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Zümrütevler Sokak No:19 Daire 2, adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Alperen Halil Şınıkoğlu, Hakan Vahap Şınıkoğlu, Hale Harika Şınıkoğlu ortaklığıyla...