04 / 05 / 2024

sinop konut inşatı

sinop konut inşatı

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

Afet bölgelerinde inşa edilen konutlar 1 sene içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaşanan sel felaketi sonrasında Bozkurt, Abana ve Ayancık'ta yıkım ve inşa çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. 

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.

Afet bölgelerinde 1.114 konut inşa edilecek!

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

TOKİ Sinop'ta 317 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Ordu Mahallesi'nde 317 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Göksun'da 376 konut inşa ediliyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Göksun’da temeli atılan sosyal konutların inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçen projede 376 konut inşa edilecek. 

Arnavutluk'ta 500 konut inşası için ilk adım atılıyor!

Arnavutluk'ta Ulusal İmar Komitesi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, "Arnavutluk'ta 500 konut inşası projesinin finanse edilmesi kararı bir hafta içinde imzalanacak" dedi.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

Konut inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Konut inşaatlarında ortalama maliyetler, her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bu maliyetler inşaat türü ve bina türüne göre ayrı ayrı belirleniyor.

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

TOKİ Ankara Sincan'a 1.801 yeni konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1.801 yeni konut inşa edecek.

İsrail, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşa edecek!

İsrail Arazi Dairesi, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşası için ihale açtı.İki yıl önce yaşanan bir aksaklık nedeniyle bugün yeniden açıldığı belirtilen ihalelerin İsrail hükümetinin ekonomik konut projesi kapsamında olduğu kaydedildi.

Konut inşasında üç tip örnek bulunuyor!

Volkswagen Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre konut inşasında belirgin üç tip örnek bulunuyor. Bunlar örnek ev, çifte ev ve katmanlı ev olarak ayrıştırılıyor.

sinop konut inşatı Haberi

sinop konut inşatı

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı 3 kentte bin 114 konut inşa edileceği "Yeni Bozkurt" için zaman kaybı olmaksızın çalışmaların başladığını belirtti Sabah'ta yer alan habere göre; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sel felaketinden etkilenen yerlere yönelik çalışmalara değinen Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketi sonrasında 17 günün geride kaldığını söyleyerek şu değerlendirmede bulundu:

"Üç ilimizde köy evlerimizle birlikte bin 114 konut üreteceğiz. 10 günde hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Ağır hasarlı, acil yıkılacak, yıkılmış, Kastamonu'da 260 bina, 564 bağımsız bölüm, Sinop'ta 277 bina, 415 bağımsız bölüm tespit ettik. Hasar tespit sonuçlarına göre binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyoruz. Kastamonu'da 90 binanın tamamını yıktık. Sinop'ta da 64'ünün yıkımını gerçekleştirdik. Yıkım çalışmaları devam ederken diğer yandan inşa süreçlerimizi de başlattık....