02 / 05 / 2024

Sinpaş 2014 projeleri

Sinpaş 2014 projeleri

Kuruluş tarihi 1974 olan ve o yıldan bu yana hiç frene basmadan büyümesini sürdüren Sinpaş Holding, 40'ıncıyılını 10 yeni projeyle kutluyor. Sinpaş, bu projelerle piyasaya 9 bin yeni konut sunacak.

Sinpaş 2014'te Sancaktepe, Kağıthane ve Denizli'de proje inşa edecek!

Ahmet Çelik: " Sancaktepe bölgesinde butik bir konut, Kağıthane'de ise ticari gayrimenkul projesine başlıyoruz. Gaziantep'ten sonra, Denizli'ye değer katacak yeni projemize de start vereceğiz " dedi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

Sinpaş'tan Altınoran ve Marina Ankara projeleri için kampanya!

Sinpaş konut alıcılarına 5 yıl için yüzde 0,40 vade farkı, 10 yıl için yüzde 0,70 vade farkı oranı sunuyor.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz ve Liva projelerinde yüzde 20 indirim!

Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasında hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği yaşama değer katan Liva ve Köyceğiz projeleri için kaçırılmayacak %20 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sinpaş 2014 projeleri Haberi

Sinpaş 2014 projeleri


Kuruluş tarihi 1974 olan ve o yıldan bu yana hiç frene basmadan büyümesini sürdüren Sinpaş Holding, 40'ıncıyılını 10 yeni projeyle kutluyor. Sinpaş, bu projelerle piyasaya 9 bin yeni konut sunacak. 

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, "Sinpaş olarak hiçbir zaman dönemin şirketi olmadık" diyerek, "Biz ülkemizin kaynaklarını cesaretle kullanarak büyümemizi sürdürdük" diye konuştu. 2006'dan 2014'e, 8 yılda 6 milyar liralık ciro yaptıklarım aktaran Çelik," Buna karşılık tek başma bu yıl rafa koyduğumuz 10 projenin cirosu 6 milyar liraya ulaşıyor" dedi. Yeni projelerle birlikte piyasaya 9 bin yeni konut sunacaklarını belirten Avni Çelik, Anadolu'dan da talep aldıklarını söyledi. 

İran'dan konut talebi aldıklarını kaydeden Çelik, bu isteği kabul etmediklerini, 2015'ten sonra Avrupa'da olacaklarını belirtti. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın sanayici gayrimenkule girmesin şeklindeki...