01 / 05 / 2024

sinpaş 2015 projeleri

sinpaş 2015 projeleri

40 yıl önce Ankara'da temelleri atılan Sinpaş, doğduğu şehirde dev yatırım hamlesi başlatıyor. Son 5 yılda 12 bin konut satarak 7 milyar ciro elde eden şirket, başkentte 14 bin konut için kolları sıvadı

Ahmet Çelik: Ev umudu için faiz düşmeli!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Çelik, “Bir transatlantik gibi faiz, yüzde 1.30'dan 1.80’lere fırlayınca talep düşüyor. Şu anda konut faizi yüzde 1'in altında ama bir miktar daha gerilemeli” dedi.

Seba Gacemer: 2015'e 3 yeni projeyle başlayacağız!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Aydos Country'nin 2014'ün son projesi olduğunu, 2015'e biri İstanbul Bomonti, ikisi ise Ankara'da olmak üzere 3 yeni projeyle başlayacaklarını belirtti.

Sinpaş GYO 2015 yılında 3 yeni projeye başlayacak!

Yıl içinde Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından beşinci proje Aydos Country’nin satışına başlayan Sinpaş GYO, 914 konutun yer alacağı projede lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

Sinpaş'tan Altınoran ve Marina Ankara projeleri için kampanya!

Sinpaş konut alıcılarına 5 yıl için yüzde 0,40 vade farkı, 10 yıl için yüzde 0,70 vade farkı oranı sunuyor.

Sinpaş GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

sinpaş 2015 projeleri Haberi

sinpaş 2015 projeleri


Sinpaş Holding, 40 yıl önce yola koyulduğu Ankara'da yatırım atağına devam ediyor. 2015'te grubun iştiraklerinden Sinpaş GYO, yılın ilk çeyreğinde Gaziosmanpaşa ve Çankaya'da, Servet GYO ise ikinci çeyrekte Oran projelerini satışa çıkaracak. Bugüne kadar başkentte 5 bin konut ürettiklerini söyleyen Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Şehrin 2015'e kadar planlanan 430 bin konuta daha ihtiyacı var. Proje geliştirmeye devam ederek toplamda 14 bin konuta ulaşacağız" diye konuştu. Ahmet Çelik, önümüzdeki yıl 6 milyar lira değerinde 10 projeyi satışa sunacaklarını, bunlardan 4'ünün Sinpaş Yapı, 6'sının ise Sinpaş GYO'ya ait olacağını ifade etti. Çelik, bugüne kadar Gaziantep, Denizli gibi Anadolu şehirlerinde de var olan Sinpaş'ın gelecek yıl 3 yeni şehirde daha yatırım yapacaklarını açıkladı. 


5 YILDA 7 MİLYAR CİRO YAPTI 

Bu yıl...