06 / 05 / 2024

Sinpaş 45+5 kampanyası

Sinpaş 45+5 kampanyası

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 100 ve 200 bin TL’nin aylık faiz kazançları peş peşe açıklandı!  

Bankaların mevduat hesapları için revize ettiği faiz oranları, vatandaşlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. 32 günlük mevduat hesaplarında ortalama yüzde 40 faiz verilirken, 92 günlük mevduat hesaplarında ise yüzde 45.5 ortalama ile faiz teklifi sunuluyor. İşte detaylar...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

BİM'de aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL! BİM 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Katalogda aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL fiyatlarla satışa sunuldu.

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Sinpaş GYO 5 yeni projesini lansmana çıkarıyor!

İnşaat sektörünün başarılı oyuncularından Sinpaş GYO 2021 yılında 5 yeni konut projesi için lansmana çıkmaya hazırlanıyor. 

Merkez Bankası'ndan 20.9 tonluk altın satışı!

Merkez Bankası eylülde gerçekleştirdiği 45.5 tonluk altın satışının ardından kasım ayında 20.9 ton altın sattı. Uzmanlar, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın döviz rezervi ihtiyacını karşılamak için satış yapmış olabileceğine işaret etti.

Denizli'de konut stokları tükendi!

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, "Yılın ilk yarısında, belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 45,5 arttı" diye konuştu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 45.5 milyon TL'lik izahnamesi onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, ihraç ve halka arz edilecek 45 milyon 562 bin 403,68 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden paylara ilişkin izahnamenin onaylandığını açıkladı. 

İnşaat sektöründe teknoloji devrimi!

İnşaat sektörü, tarihi rekor kıran konut satışları ile yeniden canlandı. TÜİK verilerine göre yapı ruhsatları, 2020’nin ilk yarısında bir önceki yıla göre bina sayısında yüzde 45,5, yüzölçümünde yüzde 40,8, daire sayısında ise yüzde 72,9 arttı. Artan maliyetler ve daralan pazar handikaplarını aşmak

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 45,5 arttı!

Belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45,5 artış gösterdi.

Antalya'da 45.5 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, Çankaya, Gazi, Fabrikalar ve Sinan'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 45 milyon 567 bin 408 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpaş, 45 yıldır yenilikçi projeleriyle adından söz ettiriyor!

Gayrimenkul sektöründe 45 senedir yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Sinpaş, 2020'ye çeyrek kala ilk günkü azim ve tutkuyla çalışmalarına devam ettiklerini çektikleri reklam filmiyle duyurdu.

Sinpaş 45+5 kampanyası Haberi

Sinpaş 45+5 kampanyası

Türkiye’de çok sayıda markalı konut ve ticari projeye imza atan Sinpaş, liderlik ettiği gayrimenkul sektöründe tecrübesiyle 45. yılını dolduruyor. Sinpaş, 45 yıla özel hazırlanan reklam filmiyle istikrarlı, güven veren yapısını müşterilerinin gözündeki algıyla anlattı.

Bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, "Köklü bir geçmişe ve uzmanlığa sahip olan ve sektörde pek çok ilki gerçekleştiren Sinpaş, 45 yılın verdiği güven ve tecrübeyle müşterisine 5 dakikada ev alma kararı verdirtecek kadar güçlü bir markadır" dedi.

Ahmet Çelik: Konut yatırımı her zaman güvenilir diyerek şöyle devam etti: "Ülkemizde yatırımcılar ekonomik gündemden bağımsız olarak konut yatırımlarını dün olduğu gibi bugün de güvenilir buluyor. Sektör genelinde satışlarda her yıl yukarı yönlü bir ivme gözleniyor. Sinpaş olarak geçen yılki...