17 / 05 / 2024

sinpaş Bakü Recexpo Fuarına katılacak mı

sinpaş Bakü Recexpo Fuarına katılacak mı

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü!

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, Bakü Expo Center’da gerçekleşen RECEXPO Fuarı’nda tanıtıldı. SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sea Pearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak!

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, 17-19 Aralık’ta Bakü Expo Center’da gerçekleşecek RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak.

sinpaş Bakü Recexpo Fuarına katılacak mı Haberi

sinpaş Bakü Recexpo Fuarına katılacak mı

Türkiye’nin en büyük ve prestijli gayrimenkul firmalarından Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri Dubai Cityscape Fuarı’ndan sonra bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde ilk kez düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.


Sinpaş, Azerbaycan’nın Bakü kentinde bu yıl ilki düzenlenecek ‘Recexpo Fuarı'na konsept projeleri ile katılıyor. Azerbaycan başta olmak üzere diğer tüm bölge ülkeleri için de önemli olacak gayrimenkul fuarında Sinpaş’ın İstanbul, Ankara ve Bursa’da geliştirdiği temalı yaşam projeleri tanıtılacak. Bakü Expo Center Fuar alanında, 176 metrekarelik sergi alanında Sinpaş’ın 2016’da öne çıkacak rezidans projesi Queen Central Park Bomonti, Marina Ankara, Altınoran, Liva Turkuaz, Köyceğiz ve Bursa Modern proje maketleri Azerbaycanlı ziyaretçileri ile buluşacak.


İstanbul’un kalbinde ayrıcalıklı...