05 / 05 / 2024

sinpaş bursa konut projesi

sinpaş bursa konut projesi

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından Cityscape, ilk kez İstanbul’da gerçekleşti. 42 yılı aşkın süredir imza attığı yenilikçi projelerle Türk gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Holding de bu önemli organizasyonda yerini aldı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Trend GYO Bursa konut projesi başlıyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Nilüfer'de yer alan 23 bin 489 metrekarelik arsayı 24 bin TL' bedelle satın aldı...

Sinpaş Bursa'daki arsasını 85.6 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO portföyünde yer alan Bursa Osmangazi Demirtaş Cumhuriyet Köyü'nde yer alan arsayı 72 milyon 550 bin TL+KDV (85 milyon 609 bin TL) bedelle sattı.

Sinpaş Bursa'daki arsasını satıyor!

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi'de yer alan 41 bin metrekarelik arsasının satışı için görüşmelere başladığını açıkladı.

Gök Orman Sinpaş GYO konut fiyatları!

Gök Orman Evleri 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede lansmana özel indirimli fiyat avantajı sunuluyor...

Bursa konut satışında zirvede!

TÜİK’in açıkladığı son raporlarda da Bursa konut satışlarıyla damgasını vurdu. Son yıllarda inşaat sektöründe büyük ölçüde büyüme kaydeden Bursa konut satışlarıyla sektöre ivme katmaya devam ediyor.

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa konut satışında gelişiyor!

Konut satış sayısının bir önceki yıla göre yüzde 10,6 artışla 1 milyon 289 bin 320 olduğu verilere göre Bursa en çok konut satılan il sıralamasında 5. oldu.

Bursa konut satışında rekor kırdı!

Birçok sektör için 'kayıp yıl' olarak nitelendirilen 2015'te konut sektörü, ülke genelinde tarihi bir rekora imza attı. Bursa, bu yılda gerçekleştirilen satışla ülke sıralamasında yine ilk beşte yer aldı.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

sinpaş bursa konut projesi Haberi

sinpaş bursa konut projesi

Sinpaş Holding, özellikle Ortadoğu ve Körfez bölgelerindeki gayrimenkul yatırımcılarının katıldığı fuara Sinpaş Palas, Queen Central Park, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleriyle katıldı. Sinpaş, İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa’da imza attığı projeleriyle yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. 42 yılı aşkın süredir imza attığı yenilikçi projeleriyle Türkiye gayrimenkul sektörünün Superbrands’i seçilen Sinpaş, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance araştırmasında Türkiye’nin en değerli markaları arasında gösteriliyor.


Mahmut Sefa Çelik: “Körfez’den gelen ilgiyi artırmak hepimizin görevi”

Yabancı yatırımların, gayrimenkul sektörü ve Türk ekonomisine önemli katkısının olduğunun altını çizen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Cityscape’in bu yıl ilk kez Türkiye’de yapılmasından son derece memnunuz. Çeşitli ülkelerden çok sayıda gayrimenkul yatırımcısı İstanbul’a geldi ve ülkemizdeki en prestijli ve popüler projeleri görme...