27 / 04 / 2024

Sinpaş denizli projeleri

Sinpaş denizli projeleri

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Sinpaş yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in liderliğindeki ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’na destek olan Sinpaş,hem peşin hem de banka kredili alımlarda İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de bulunan projelerinden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle!

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Sinpaş Süper Plan kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor. 

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Sinpaş denizli projeleri Haberi

Sinpaş denizli projeleri

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Malpler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara, Gaziantep ve Bursa'yı su temalı konut projeleriyle tanıştıran grup, şimdi de rotayı Denizli'ye çevirdi. Batı Ege Gayrimenkul firmasıyla bölgede bin 800 konut ve 25 bin metrekare ticari alan inşaatına başlayan şirket, AquaCity Denizli projesinden 750 milyon lira ciro bekliyor. Bu yıl 40'ncı yılını kutlayan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Sanayi ve ihracatıyla öne çıkan Denizli'de, yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Burası ayrıca önemli jeotermal enerji kaynakları ve termal sularıyla öne çıkıyor" dedi. 


5 BİN METREKARELİK KUMSAL 

Projeyi 210 bin metrekare arazi üzerinde geliştirdiklerini anlatan Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa...