04 / 05 / 2024

Sinpaş Flatofis basın toplantısı

Sinpaş Flatofis basın toplantısı

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta!

Sinpaş; 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Sinpaş GYO basın toplantısı 12 Şubat'ta!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla hem 2015 yılını değerlendirmek hem de 2016 planlarını paylaşmak üzere 12 Şubat tarihinde basın toplantısı düzenlenecek.

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesi basın toplantısı 2 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı, Ankara’da büyük ilgi gören projelerine bir yenisini daha ekliyor. Marina Ankara projesinin basın toplantısı 2 Nisan'da Ankara'da düzenlenecek.

Aydos Country basın toplantısı 21 Kasım'da!

Sinpaş Gayrimenkul Ortaklığı projesi olarak İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe Aydos Ormanı'nına komşu lokasyonda inşa edilen Aydos Country projesinin basın lansmanı 21 Kasım tarihinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres’te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı, kiralar düştü!

Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilmesinden sonra iş ve yaşam alanına dönüşmeye başlayan İstanbul Bağcılar Basın Ekspres aksındaki ofisler boş kaldı. Bölgedeki ofislerin kiralama fiyatlarında yüzde 10 ile 15 arasında düşüş yaşandı.

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi telefon numarası!

Toya Yapı, Küçükçekmece'ye bağlı Basın Ekspres Yolu üzerinde 20 bin metrekare alana sahip alanda yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi telefon numarasına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi Nisan'da satışta!

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesinde ruhsat alındı. Toya Yapı Basın Ekspres Yolu projesi Nisan ayında satışa çıkacak. Toya Yapı'nın yeni projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arsasında yükselecek...

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 4 Mart'ta basın toplantısı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 2013 yılı kent gündemine ilişkin kapsamlı bir derleme olan Almanak çalışmamızı ve önümüzdeki çalışma döneminde görev alan yönetim kurulumuzu tanıtmak için 4 Mart 2014'te basın toplantısı düzenleyecek...

Sinpaş Flatofis basın toplantısı Haberi

Sinpaş Flatofis basın toplantısı

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor.

26 Mart Perşembe günü Sinpaş Holding Basın Sözcüsü Sn. Mahmut Sefa Çelik’in katılımıyla Flatofis Haliç’te gerçekleştirilecek basın toplantısında, Kağıthane’deki yeni ofis projemizin yatırım detaylarını ve yenilenen Flatofis’in yatırımlarıyla beraber Speedcity deneyimi de basın mensuplarıyla paylaşılacak.

Flatofis Haliç bünyesinde yer alan ve ofis çalışanların motivasyonunu artıran hız ve eğlence merkezi Speedcity’de, dileyen basın mensupları Mahmut Sefa Çelik’le birlikte Formula simulasyon yarışmasına da...