17 / 05 / 2024

Sinpaş GYO Arı Leasing

Sinpaş GYO Arı Leasing

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO 5 yeni projesini lansmana çıkarıyor!

İnşaat sektörünün başarılı oyuncularından Sinpaş GYO 2021 yılında 5 yeni konut projesi için lansmana çıkmaya hazırlanıyor. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'dan 'Bülent Arınç' açıklaması!

Sinpaş GYO, boş olan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine atama yapılmasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu!

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Sinpaş GYO, European Property Awards’tan 5 ödülle döndü!

Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

Sinpaş GYO Aydos Country projesi sosyal medyada lider!

Sinpaş GYO’nun “İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country’nin sosyal medya pazarlama stratejisi, Facebook tarafından “Success Story” (başarı hikayesi) seçildi.

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Sinpaş GYO Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası'ndan biri oldu!

Sinpaş GYO, ilk kez 2013 yılında sektör birincisi olarak yer aldığı “Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası’’ sıralamasındaki başarısını koruyarak 40. yılını kutladığı 2014 yılında Türkiye’nin “en” iyileri arasında yer aldı.

Sinpaş GYO Arı Leasing Haberi

Sinpaş GYO Arı Leasing

Sinpaş Gayrimenkul tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Şirketimizin, 6502 sayılı yeni Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasaya uygun olarak müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Sinpaş Grubu Şirketlerinden Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarının yapılmasına karar...