03 / 05 / 2024

Sinpaş GYO Paşaköy satılık

Sinpaş GYO Paşaköy satılık

Sancaktepe Paşaköy projesi için hazırlıklar başladı. Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek proje Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi tescillendi!

Sinpaş GYO tarafından şirketin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi tescillendi.

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 4 yıl uzatıldı!

Sinpaş GYO'nun mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesine ilişkin tadil tasarısının kabul edilmesi kararı SPK'nın onayına sunuldu. 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO'nun 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu Yönetim Kurulu Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Sinpaş GYO 2 nolu yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO tarafından 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu yönetim kurulu raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Paşaköy satılık Haberi

Sinpaş GYO Paşaköy satılık

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilecek Paşaköy projesi  için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi imzalandı.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Konut ve ticari alanların yer alacağı proje Sinpaş Kelebekia, Lagün İstanbul ve Sancaktepe Belediyesi'ne yakın konumda yer alıyor. 

Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 25 kilometre uzaklıkta yükselecek projede henüz detaylar netleşmedi. 

İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de inşa edilecek proje için sözleşme uyarınca Sinpaş GYO'nun payı 70/100 , arsa sahibinin payı ise 30/100 olacak.  

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi iletişim
Tel: 444 1 440

Web: https://sinpasgyo.com/
Ezgi...