02 / 05 / 2024

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı. Bu tutar 13,3 milyon TL'lik beklentimizin ve 1 milyon TL'lik piyasa beklentisinin üzerinde.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Sinpaş GYO, 2016’da ödülden ödüle koştu!

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Sinpaş GYO, Mülk Gayrimenkul ile kira sözleşmesi imzalayacak!

Sinpaş GYO, kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması için Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı!

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı. Bu tutar 13,3 milyon TL'lik beklentimizin ve 1 milyon TL'lik piyasa beklentisinin üzerinde.

Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu!

40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu. Genel Müdür Seba Gacemer, Sancaktepe'nin son dönemde İstanbul'un en çok değer kazanan lokasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Sinpaş GYO 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini satışa çıkardı!

SİNPAŞ GYO, Sinpaş Grubu'nun 40'ıncı yaşını kutlayarak, projeler yılı ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini daha satışa sundu. Sinpaş GYO, Ankara'da büyüyen İncek Dünyası'nın son halkasını İncek Green projesiyle geliştirdi.

Sinpaş GYO İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı satışa sundu!

Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Genel Müdür Gacemer, "40'ıncı yılımızda 4 bin konutu yeni ev sahipleri ile buluşturacağız" dedi.

Sinpaş GYO 2013 yılı cirosu 522 milyon TL'ye ulaştı!

2013 dördüncü çeyrekte Sinpaş GYO, 185 milyon TL'ye ulaşırken yıl toplamında 522 milyon TL ciroya ulaştı. Şirketin kârı ise 2013'te yıllık yüzde 76'lık düşüşle 19 milyon TL oldu...

Sinpaş GYO, geçen süreçte sürdürülebilir başarıya odaklandı!

Markalı konut sektörünün ilk temsilcilerinden olan ve sektörde 40'ıncı yılma girmeye hazırlanan Sinpaş, marka olmanın sırrı işe değer katmakta buldu. Sinpaş GYO, geçen süreçte sürdürülebilir başarıya odaklandı...

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları belli oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları hakkında açıklama yaptı...

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı Haberi

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı

Sinpaş GYO üçüncü çeyrekte 16 milyon TL net kâr açıkladı. Bu tutar 13,3 milyon TL'lik beklentimizin ve 1 milyon TL'lik piyasa beklentisinin üzerinde. Gerçekleşen net kâr tutarı ile farkımız, tahminlerimizin üzerinde gerçekleşen brüt kâr marjı ve daha düşük operasyonel giderler oldu. Üçüncü çeyrek sonuçlarının ardından, Sinpaş için 'al' önerimizi ve 1,13 TL'lik hedef fiyatımızı koruyoruz. Şirketin yüksek proje geliştirme kabiliyeti, 554 milyon TL değerindeki dikkate değer arsa stoku ve yeni projelerin teslimlerinin devam edeceği beklentisiyle Sinpaş GYO için pozitif görüşümüzü koruyoruz. Bunun yanında, konut talebinin önemli bir faktörü olan faizlerdeki son zamanlardaki gerileme ile birlikte, konut satışlarındaki yine son dönemde görülen toparlanma, pozitif faktörler olarak göze...