23 / 07 / 2024

sinpaş gyo varlıkları

sinpaş gyo varlıkları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sinpaş Yapı'nın  sahip olduğu varlık ve yükümlülükleri devraldı. Böylece şirketin sermayesi 873 milyon 193 bin 432 TL'ye yükseldi. 

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devredildi!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlükler, Sinpaş GYO'ya devredildi. Devredilen varlık ve yükümlülüklerle birlikte  Sinpaş GYO'nun sermayesi 600 milyon TL'den 884 milyon 884 bin 505 TL'ye yükseldi.

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni KAP'ta yayınlandı...

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun Sinpaş Yapı'yı devralmasını SPK değerlendiriyor!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden bir kısmının Sinpaş GYO tarafından devralınması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun değerlendirmesi devam ediyor.

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devredildi!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlükler, Sinpaş GYO'ya devredildi. Devredilen varlık ve yükümlülüklerle birlikte  Sinpaş GYO'nun sermayesi 600 milyon TL'den 884 milyon 884 bin 505 TL'ye yükseldi.

Sinpaş GYO hem konut alıcısına hem TL'ye kazandırıyor!

Sinpaş GYO, konut alıcıları ve Türk ekonomisine katkı sağlayan kampanyasına Aralık ayında da devam ediyor, 2016’nın bu son kampanyasında müşterilerine Ağustos ayı fiyatlarıyla Aralık ayı boyunca konut alabilme ve yine 120 aya kadar vadeli ödeme kolaylıkları sunuyor.

SPK'nın Sinpaş GYO incelemesinde son durum ne?

Sinpaş GYO'nun yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, inşaat işlerinde 'örtülü kazanç' sağladıkları gerekçesiyle 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya geldi.

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO yeni bir kampanya hazırlıyor!

Sinpaş GYO arkadaşlarını, yakınlarını veya akrabalarını 30 Eylül 2015 tarihine kadar ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, 2 kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

sinpaş gyo varlıkları Haberi

sinpaş gyo varlıkları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)birleşme işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.

Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı'nın  sahip olduğu varlık ve yükümlülükleri devraldı. Devralınan varlık ve yükümlülükler karşılığında, Sinpaş GYO'nun sermayesinin 600 milyon TL'den 873 milyon 193 bin 432 TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Şirket merkezinde toplanarak Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun daha önce almış olduğu 08.10.2017 tarih ve 24 sayılı kararın aşağıdaki şekilde revize edilmesine;


1. 1.5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği çerçevesinde, Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'nin (Sinpaş Yapı) "Tam Bölünme"si suretiyle, Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden detaylı dökümü ve 30.06.2017 tarihli mali tablolarındaki...