01 / 05 / 2024

Sinpaş GYOdan yeni projeler

Sinpaş GYOdan yeni projeler

SİNPAŞ GYO, 2014 yılında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 37 artırarak bin 394 adet satış ve 682 milyon lira ciro gerçekleştirdi. Sinpaş GYO, aynı dönemde bin 619 adet ünitenin teslimatını yaptı.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş GYO'dan 7 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022 yılında 7 yeni projenin satışlarına başlayacak.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO 5 yeni projesini lansmana çıkarıyor!

İnşaat sektörünün başarılı oyuncularından Sinpaş GYO 2021 yılında 5 yeni konut projesi için lansmana çıkmaya hazırlanıyor. 

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta! Yeni proje!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO, Sinpaş Boulevard Çankaya projesini ön satışa çıkardı....

Sinpaş Koru Aura ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koru Aura projesi için ön talep topluyor.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO, Marmaris İçmeler'de yeni bir projeye başlıyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş'tan Sefaköy'e yeni ticari proje!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sefaköy'de E-5 Otoyolu'nun yanında 1125 modüler + 7 dükkandan oluşacak yeni ticari projeye hazırlanıyor. 

Sinpaş GYOdan yeni projeler Haberi

Sinpaş GYOdan yeni projeler

SİNPAŞ GYO, 2014 yılında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 37 artırarak bin 394 adet satış ve 682 milyon lira ciro gerçekleştirdi. İstanbul'da EgeYakası, Karşıyaka Rezidans, Aydos Country ve Ankara İncek Blue ve İncek Green projelerini lanse eden Sinpaş GYO, aynı dönemde bin 619 adet ünitenin teslimatını yaptı. 


YENİ PROJELER GELİYOR 

Şirketin 2014 performansım değerlendiren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2015 yılında da hız kesmeden yollarına devam edeceklerini belirtti. Ankara ve İstanbul'da merakla beklenen yeni projelerin hazırlık sürecinin tamamlanmakta olduğunu vurgulayan Gacemer şunları söyledi: "Sinpaş GYO'nun 40. yılım kutladığımız 2014'teki performansımızdan mutluyuz. Yeni lansmanlarımız büyük ilgi gördü. Satış ve büyüme rakamlarımız da bunu ispatlıyor. Şimdi özgün projeler sunmak üzere kendimizle yanşmaya devam ediyoruz. Fark yaratan projeler geliştirmek bizim DNA'mızda var....