15 / 05 / 2024

Sinpaş ilettişim

Sinpaş ilettişim

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın “Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganıyla başlattığı ve yoğun ilgi gören 40. yıl kampanyasından faydalanmak için son fırsatı kaçırmayın.

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Sinpaş Metrolife satış ofisi!

Sinpaş Metrolife satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Fiyatların 358 bin TL'den başladığı projede 72 ay vade yapılıyor.

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Ümraniye satış ofisi!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir projesinde fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Finans Şehir Ümraniye satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Sinpaş GYO Metrolife iletişim!

Sinpaş GYO Metrolife iletişim ve proje adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metro Life adres!

Sinpaş Metro Life adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe'de 544 konut, 10 bin metrekare çarşı alanı olacak...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şanlıurfa Viranşehir'deki tarihi yerleşim yeri TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Viranşehir'de ortaya çıkarılan tarihi bir yerleşim yerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Dönemin Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a iletti.

Bursa'daki çim kayağı tesisi mecliste konu oldu!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'da bulunan 150 dönüm arazi üzerinde konumlandıran çim kayağı tesislerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularını İçişleri Bakanı Eflan Ala'ya iletti.

Sinpaş Queen Central Park Residence satış ofisi!

Sinpaş Queen Central Park Residence satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park projesi Eylül 2018 yılında tamamlanacak...

Queen Central Park Sinpaş satış ofisi!

Queen Central Park Sinpaş satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park projesi 700 milyon lira yatırımla yükseliyor...

Sinpaş ilettişim Haberi

Sinpaş ilettişim

Sinpaş’ın İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş’ın 40. yıl fırsatları ile ev sahibi olmak için son 2 gün!


Sinpaş’ın 40. yılına özel başlattığı kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılanırken, kampanya dahilinde avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak için son fırsatlar devam ediyor.


İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit ile ev sahibi olmak için sadece son iki gün!


% 20 Peşin 50 Ay Vade


Gayrimenkulde tecrübesi, uzmanlığı, özgün ve yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş, 40. yaşını kutlarken açıkladığı kampanyasında, “Hayalinizdeki eve,  % 20 peşin, kalan ödemeyi banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 50 ay vade ile sahip olun” diyor.


% 30...