29 / 04 / 2024

Sinpaş İncek Blue fiyat

Sinpaş İncek Blue fiyat

Sinpaş GYO’nun Ankara'da hayata geçirdiği İncek Blue, Kasım ayı süresince çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla sahiplerini bekliyor. Projede lansman dönemine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

Sinpaş İncek Blue'da 1+1'ler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sinpaş GYO tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Blue projesi toplamda 225 daireden oluşuyor. Projede dairelerin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sinpaş İncek Dünyası kampanyalı fiyatları için son gün 8 Mart!

Sinpaş İncek Dünyası kampanyalı fiyatları için son gün 8 Mart olarak belirlendi. Peşinatsız 40 ay vade yapılabilen projede yüzde 50 peşinatta 80 ay vade imkanı sağlanıyor.

Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı!

İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerini kapsayan Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede daire fiyatları 300 bin 768 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş İncek Blue fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan Sinpaş İncek Blue projesinde toplam 225 adet konut bulunuyor. Proje Ankara'da hayata geçiriliyor.Peki Sinpaş İncek Blue fiyatları ne kadar?

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı.

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş İncek Green’de teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeni etabı İncek Green’de yaşam başlıyor. Yemyeşil dokusuyla doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunan İncek Green’de ilk daireler sahipleriyle buluşuyor.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'daki İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

İncek Blue Ankara'da yükseliyor!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor.

Ankara'nın mavi projesi: Sinpaş İncek Blue!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, kumsallı yüzme havuzuyla dikkatleri çekiyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş İncek Blue fiyat Haberi

Sinpaş İncek Blue fiyat

Doğayla iç içe huzurlu bir yaşam sunan İncek Blue’nun hemen yanı başında bulunan komşu parkta ise Ankara’da benzeri olmayan spor ve eğlence olanaklarının yanı sıra keyifli barbekü partilerinin yapılabileceği alanlar sunuluyor.


Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor. Kış bahçeleri, Zen Kulübü, devasa açık havuzu ve plajı, çarşısı, çocuklara özel dev oyun parkı, peyzajı ve ev tipleriyle Ankara’da birçok ilki barındıran projede, 225 daire yer alıyor.


İncek Blue’ya komşu dev yeşil alan, doğanın ortasında eşsiz bir manzara sahip


İncek Blue, bir yanda Ankara’nın ilk kumsallı yüzme havuzunun mavisine, diğer yanda yemyeşil merkez park manzarasıyla İncek Life’ın peyzajına bakarken, aynı zamanda kesintisiz bir şehir manzarasına da...