20 / 07 / 2024

Sinpaş instagram hesabı

Sinpaş instagram hesabı

Kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyan Sinpaş, Live in Sinpaş hesabıyla takipçilerine sürdürülebilir yaşam ve sanata dair en güncel detayları sunuyor.

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kuşadası'nda, dolandırıcılar, sahte instagram hesabı üzerinden 'kiralık bungalov ev' diye koydukları ilanlarla bir çok kişiyi mağdur etti. 

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı!

Bir süredir beraber yaşan ünlü manken Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı. Soydan, haberi Instagram hesabından duyurdu…

Justin Bieber Beverly Hills'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, evlendikten sonra eşiyle birlikte oturduğu evi satmaya karar verdi. Bieber Instagram hesabından "Evimi satmak istiyorum, ilgilenen çıkar mı?" diye duyurdu.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!

Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleri ayırdı. Eşiyle yaşadığı Göktürk'teki evden ayrılan Esmersoy, bir arkadaşının yeni ev hediyesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Serdar Ortaç'tan villa açıklaması!

2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanladı.

Sinpaş, Live in Sinpaş hesabıyla Instagramda!

Kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyan Sinpaş, Live in Sinpaş hesabıyla takipçilerine sürdürülebilir yaşam ve sanata dair en güncel detayları sunuyor.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Şeyma Subaşı'nın kafe hazırlıkları tam gaz!

Instagram hesabından tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum" diye bir açıklama yapan Şeyma Subaşı hazırlıklara son sürat devam ediyor.

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Sinpaş instagram hesabı Haberi

Sinpaş instagram hesabı

Sinpaş, kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyor. Live in Sinpaş ismiyle yeni bir instagram hesabı açan Sinpaş takipçilerinin hayatlarına her alanda dokunmaya devam ediyor. Live in Sinpaş hesabında sürdürülebilir yaşam ve sanata dair en güncel detayları paylaşıyor. Ayrıca, dekorasyondan sanata, evden şehir hayatına ilham dolu bir yaşam rehberi olan sayfa, zengin içerikleriyle de sürdürülebilir yaşam ile ilgili ipuçları sunuyor. 

Her alanda doğala dönüş ve renk katacak önerilerin yer aldığı hesapta iyi yaşam fikirleri dikkat çekiyor. Daha yaşanılabilir bir dünya hayali için neler yapabiliriz fikrinin önerilerle zenginleştiği içeriklerde, plastik tüketimin azaltılması, tek kullanımlık ürünlerin yerine ambalajsız ürünler, çöplerimizi ayrıştırma, çevre dostu öneriler, paylaşmanın verdiği hafiflik, ödünç alma geleneğinin yeniden hayatımıza girişi ve atacağımızın her adımın...