04 / 05 / 2024

sinpaş kampanya 2015

sinpaş kampanya 2015

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Sinpaş'tan Sevgililer Günü'ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında geliştirdiği ve büyük ilgi gören iki projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş 40. yıl kampanyası Altın Oran projesi!

Sinpaş 40. yıl kampanyası Altın Oran projesi satılık daire alanları 62 - 647 metrekare arasında değişiyor. Projede kampanya kapsamında 80 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Sinpaş Finans Şehir'de 402 bin TL'ye varan indirimler!

Sinpaş Finans Şehir projesinde 24 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde 402 bin TL'ye varan indirim imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 30 evde geçerli olacak.

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Sinpaş'tan süper fırsat!

Sinpaş, Aydos Country, Metrolife ve Gökorman projelerinde süper fırsat sunuyor. Kampanya Metrolife ve Gökorman projelerinde geçerli olacak. 1-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya!

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...

Sinpaş Metrolife'ta süper plan kampanyası! 

Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş Metrolife da dahil tüm projelerinde kampanya hazırladı..

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

sinpaş kampanya 2015 Haberi

sinpaş kampanya 2015

‘11 ayın sultanı Ramazan’ tanımına uygun olması açısından yapılan yüzde 11 indirimin yanında projelerde pek çok avantajlı ödeme seçenekleri yer alacak. Aydos Country, İncek Blue, İncek Green ve Bursa Modern gibi pek çok projede uygulanacak kampanyada Atakent’te yer alan Ege Yakası projesinde ise Ramazan’a özel 11 bin lira tutarında fiyat indirimi yapılacak. Yanı sıra banka kredisiz, vade farksız ödeme planları da kampanya kapsamında...