30 / 06 / 2024

Sinpaş Köycegiz değerleme raporu 2018

Sinpaş Köycegiz değerleme raporu 2018

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Köycegiz Projesi'ne ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Panorada 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 105 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Küçükçekmece parselleri 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesinde yer alan 13222 parsel, 13223 parsel ve 13224 parsele ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Bosphoruscity gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde yer alan Bosphoruscity projesine ait 11 adet bağımsız bölüme ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Halkalı arsaları gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Tekirdağ Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesinde yer alan 2801 ada 1-29 ve 30 parsellere ait 5 adet arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

Sinpaş Köycegiz değerleme raporu 2018 Haberi

Sinpaş Köycegiz değerleme raporu 2018

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Sancaktepe ilçesinde bulunan Köycegiz Projesi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Köycegiz Projesi'ne ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Köycegiz Projesi'ne ilişkin Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1) uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

Köyceğiz projesinin haberleri için...