17 / 05 / 2024

sinpaş mahmut çelik eleman açıklaması

sinpaş mahmut çelik eleman açıklaması

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar. Emlak sektöründeki ezeli rekabet pek çok şirketin yetişmiş elemanını elinde tutmasını da zorlaştırıyor." dedi.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz görevinden ayrıldı. Akyüz'ün yerine Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak...

Sinpaş GYO'da yönetim kurulu üye değişikliği!

Sinpaş GYO yönetim kurulu üyelerinden Osman Akyüz'ün yerine, genel kurul onayına sunulmak üzere Mahmut Sefa Çelik'in yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi...

Sinpaş, 2018'de 7 proje üretecek!

Sinpaş 2018 yılı içerisinde 7 projede 4 bin 691 bağımsız birimin inşaatına başlayacak. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, söz konusu projelerin değerinin 4 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

Sinpaş projeleri Ankara Oran'ın çehresini değiştirdi!

Sinpaş, Ankara'nın yatırım açısından odak noktası konumunda bulunan Oran bölgesinin çehresini değiştirdi. Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Bölgeye değer katıyoruz" dedi.

Sinpaş, Cityscape fuarında 45 milyon TL'lik görüşme yaptı!

Dubai’deki Cityscape fuarında Queen projesini ilk kez tanıtan Sinpaş’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği satış yok, sadece rezervasyon alınıyor. Sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu” dedi.

Sinpaş'tan Dubai'de 45 milyon TL'lik görüşme!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon alınıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu.

sinpaş mahmut çelik eleman açıklaması Haberi

sinpaş mahmut çelik eleman açıklaması

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar. Bu resmen hırsızlıktır, ahlaksızlıktır" dedi. Emlak sektöründeki ezeli rekabet pek çok şirketin yetişmiş elemanını elinde tutmasını da zorlaştırıyor. Durum böyle olunca kalifiye elemanın aklını yüksek ücret ve üst düzey pozisyon teklifleriyle çelen şirketler rakip firmaları da çileden çıkarıyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "New York'ta çalışmıyoruz. Vahşi kapitalizmin birbirini parçaladığı topraklar değil bu topraklar. 20 kişilik departmandaki 20 kişiye birden iş teklifi geçmek ahlaksızlıkta. Aklında iş değiştirme olmayan elemanımı yüksek maaş ve unvan teklifiyle elimden almak da hırsızlıktır" diye konuştu. 


KAPININ ÖNÜNE KOYUYORLAR

 Profesyonel yaşamda iş değiştirmenin çok normal olduğunu ancak son dönemde bazı firmaların bu işi çirkinleştirdiğini kaydeden Çelik, "Bir de bu marifetmiş gibi çıkıp...