08 / 05 / 2024

sinpaş ödeme şekilleri

sinpaş ödeme şekilleri

Sinpaş GYO, “Yaşamaya Başla” sloganı ile yeni bir kampanyaya başlıyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle binlerce aileyi konut sahibi yapan Sinpaş GYO, iki farklı ödeme planı sunuyor...

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Tapuda elden para verilir mi?

Tapuda ödeme şekilleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Tapuda elden para verilir mi? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018!

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında yükselen projede oturumlar başladı. 

Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018!

Sinpaş Aydos Country projesinde 164 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 841 bin 350 TL'ye satılıyor. Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018 haberimizde yer alıyor. 

Sinpaş Gökorman ödeme koşulları!

Sinpaş Gökorman ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Toplamda 420 daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Çekmeköy Ormanı manzarasına hakim konumda yükseliyor. 

Sinpaş Time ödeme planı!

Sinpaş Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Arsa alanı 34 bin 517 metrekare olan proje toplamda 342 konuttan meydana geliyor. 

Maslak 1453 Emma ödeme şekilleri!

322 konuttan meydana gelen Maslak 1453 B3 blokta ev fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor..

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme şekilleri 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası Ümraniye'de hizmete açılan Metro durağının yanı başında hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip..

sinpaş ödeme şekilleri Haberi

sinpaş ödeme şekilleri

Sinpaş GYO projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, ister yüzde 10 peşinat, 12 ay sonra yüzde 20 ve 24 ay sonra yüzde 10 ara ödemeler ve geri kalan yüzde 60’ı ise banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirebilecek; isterse yüzde 40 peşin, yüzde 60’ı vade farksız 40 ay Sinpaş GYO bünyesindeki taksit imkanlarından faydalanabilecek.