04 / 05 / 2024

sinpaş palas lansmanı ne zaman

sinpaş palas lansmanı ne zaman

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Palas 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde yer alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Palas 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Sinpaş Time Ataşehir fiyat!

Lansmanı kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olan Sinpaş Time Ataşehir'de topraktan ön satışlar başladı. Proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselecek..

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları!

Sancaktepe Metrolife Sinpaş fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan Metrolife Evleri'nde yüzde 30'a varan lansman indirimi sağlanıyor...

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları!

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselecek Metrolife projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor...

Sinpaş Metrolife'ın lansmanı yapıldı! 290 bin TL'ye!

Sinpaş'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi bugün görücüye çıktı. Projede lansmana özel yüzde 30 indirim imkanı sağlanıyor.

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman projesinde lansman öncesi fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Peki Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

sinpaş palas lansmanı ne zaman Haberi

sinpaş palas lansmanı ne zaman

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi. 


Çevresel duyarlılığı üst düzeyde olan ve doğayla iç içe geliştirdiği özgün projeleriyle sektörde öne çıkan Sinpaş Yapı, istikrarlı büyümesin sürdürüyor. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ın çevresel sürdürülebilirliğe verdiği önem kadar, istikrarlı büyüme stratejisi, yarattığı iş kapasitesi ve proje geliştirdiği bölgelere kattığı değerle ekonomik sürdürülebilirlik yönünden de örnek bir marka inşa ettiğini söyledi. Geliştirdikleri projelerden örnekler veren Sefa Çelik, "Sancaktepe'de ilk kez temalı proje geliştirip bölgenin gelişimine büyük bir katkı sağladık. İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas ise İstanbul Finans Merkezi'nin yanında, kendine özgü...