29 / 04 / 2024

Sinpaş Queen Park teslim tarihi

Sinpaş Queen Park teslim tarihi

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede?

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Sinpaş GYO Queen Bomonti 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Şişli ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde yer alan 994 ada 57 parselde bulunan Queen Bomonti projesine ait 39 adet bağımsız bölüm, 994 ada 54-55 ve 56 parsellere ait 3 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.

Queen Bomonti 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Queen Bomonti ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Queen Park teslim tarihi Haberi

Sinpaş Queen Park teslim tarihi


İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli Bomonti'de yükselen Queen Park Central Park projesi Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Sinpaş Queen Park projesinde 900 daire yer alıyor.


Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Queen Park Central Park projesinde stüdyo dairelerden 4,5+1 daire tiplerine kadar seçenekler yer alıyor.


Sinpaş Queen Park projesinde yüzde 45 peşinatla üç ara ödeme yaparak ya da 40 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Sinpaş Queen Park teslim tarihi Mayıs 2018 yılı olarak belirtiliyor.


Sinpaş Queen Park Central Park projesinde yüzde 1 KDV geçerli. Queen Park Central Park Bomonti projesi 18 bin 326 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Bomonti Queen Park satış fiyatları 1+1'lerde 894 bin 755 TL'den, 2+1'ler 1 milyon 670 bin 794 TL'den, 2+1'ler 1...