02 / 05 / 2024

Sinpaş Sancaktepe arsaları değerleme raporu

Sinpaş Sancaktepe arsaları değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Reysaş GYO'nun Sancaktepe arsalarında sözleşme değişikliği!

Reysaş GYO tarafından İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 6650 Ada 17 Parsel ve İstanbul İli Sancaktepe İlçesi 1975 Parselde konut yapılması için Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmede "Kat Karşılığı" esasına geçildi.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ümraniye arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Ümraniye'de yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Çankaya İncek arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çankaya'da yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsalar ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ümraniye proje ve arsalarının 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan proje ve arsalar için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aydos Country basın toplantısı 11 Mayıs'ta!

Gayrimenkulde öncü yeniliklere imza atan Sinpaş Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country’de Aşk Ev’liliği kampanyası ile yepyeni bir modeli hayata geçiriyor.

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi!

Sancaktepe Paşaköy projesi için hazırlıklar başladı. Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek proje Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Sinpaş Sancaktepe arsaları değerleme raporu Haberi

Sinpaş Sancaktepe arsaları değerleme raporu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun  İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 258 ve 260 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin  "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için