02 / 05 / 2024

sinpaş sancaktepe yeni proje

sinpaş sancaktepe yeni proje

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlıyor. Ön taleplerin toplandığı Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde 900 adet konut inşa edilecek. Proje Rings İstanbul'un arkasında Aydos Ormanı'nın yanı başında yükseliyor...

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta! Yeni proje!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO, Sinpaş Boulevard Çankaya projesini ön satışa çıkardı....

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sinpaş Koru Aura ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koru Aura projesi için ön talep topluyor.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO, Marmaris İçmeler'de yeni bir projeye başlıyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Metrolife projesi kalitenin yeni adresi oldu!

Sinpaş tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife projesi bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Proje, Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak öne çıkıyor.

Sinpaş'tan Sefaköy'e yeni ticari proje!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sefaköy'de E-5 Otoyolu'nun yanında 1125 modüler + 7 dükkandan oluşacak yeni ticari projeye hazırlanıyor. 

Sinpaş 2 yeni konut projesine hazırlanıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projelere tam gaz devam ediyor. Şirket Ankara ve Muğla'da 2 yeni konut projesi geliştirecek...

Woop Point: Sinpaş'tan yeni nesil çalışma alanı!

Türkiye'nin ilk ve tek A+ yatay iş ve yaşam merkezi olan Flatofis Haliç'te, kurulan Woop Point; keyifli ve ekonomik bir ofiste çalışmanın ayrıcalıklarını deneyimletiyor.

Aydos Country basın toplantısı 11 Mayıs'ta!

Gayrimenkulde öncü yeniliklere imza atan Sinpaş Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country’de Aşk Ev’liliği kampanyası ile yepyeni bir modeli hayata geçiriyor.

sinpaş sancaktepe yeni proje Haberi

sinpaş sancaktepe yeni proje


Sinpaş GYO Sancaktepe projesi için ön talep topluyor. 900 adet konutun yer aldığı Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.


50 bin 100 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Sinpaş GYO Sancaktepe projesi Aydos Ormanı ve gölünün hemen yanı başında yer alıyor. Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Rings İstanbul projesinin arkasında kalan Sinpaş GYO Sancaktepe projesinin arazisi Sancaktepe Belediyesi'nden 60 milyon 200 bin TL'ye satın alınmıştı.



Tel: 444 1 440

Web: http://sinpasgyo.com/sancaktepeontalep/

Gülcihan YELKENCİ /...