06 / 05 / 2024

sinpaş satılık daire

sinpaş satılık daire

2004 yılında Ümraniye'de inşa edilen 28 ayrı metrekare ev seçeneğinin bulunduğu Sinpaş Central Life'ta bulunan daireler 115 milyar 600 milyon liradan (818 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Marina Ankara Oran adres!

Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da bulunuyor. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Sinpaş Marina Towers Ankara fiyat!

Sinpaş Marina Towers Ankara fiyat listesi kapsamında daireler 349 bin 900 TL'den başlıyor. Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Marina Ankara Oran satış ofisi iletişim!

Marina Ankara Oran satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Lansmana özel indirim ve kampanyalarının devam ettiği projede toplam 2 bin adet daire bulunuyor.

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı!

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı kapsamında projede peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 912 adet daireden oluaşn projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip.

Sinpaş Yapı'dan kupon işyerleri ve daireler! Hemen teslim!

Sinpaş Yapı, İstanbul ve Bodrum'daki 7 kupon işyeri ile 8 kupon dairesini satışa çıkardı. Kısa bir süre için geçerli olacak indirimli fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş'ın 3 projesi havadan görüntülendi!

Sinpaş'ın Anadolu Yakası'nda yer alan 3 projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sinpaş konutlarından 10 projenin havadan videosu!

Sinpaş'ın İstanbul'da yapmış olduğu 10 konut projesinin havadan görüntülerini www.havadanemalkvideo.com ekibi 27 Eylül 2012 tarihinde görüntüledi

Sinpaş'ın 10 konut projesi ve görüntüleri!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul'a yapılan 10 konut projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sinpaş Bosphorus City projesinden havadan görüntüler!

Sinpaş Bosphorus City projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sinpaş GYO'nun 10 projesinin havadan görüntüleri!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul'da yapılan konut projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire!

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire fiyatları erken satışa özel olarak 440 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Metrolife Sinpaş satılık daire!

Metrolife Sinpaş satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife Sancaktepe projesinde yüzde 30'a varan indirim avantajı sunuluyor...

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Gökorman Ümraniye satılık daire!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Gökorman Ümraniye satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Liva satılık daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva satılık daire fiyatları 445 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire!

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Sinpaş Marina Ankara satılık daire fiyatları!

2 bin adet daireden meydana gelen Sinpaş Marina Ankara satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aydos Country Sinpaş satılık!

İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Aydos Country Sinpaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş Köyceğiz satılık daire!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 291 adet daire mevcut. Sinpaş Köyceğiz satılık daire teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

sinpaş satılık daire Haberi

sinpaş satılık daire



new york


new istanbul



Central Park New York'un, Central Life ise Yeni İstanbul'un kalbinde... Her ikisinde de bütün evler, hiçbir manzara kaybı olmaksızın, ortadaki yemyeşil bir alana bakıyor. İkisi de kaotik şehir hayatının stresini atmak için birer kaçış noktası, nefes alanı. İkisi de yeşilin coşkusuyla birleşen suyun dinginliğini, keyifli bir ortamla buluşturuyor. Öyle ki, araç trafiğine tamamen kapalı yeşil alanları, göleti, Wellness Club'ın indoor ve outdoor aktiviteleriyle, bu ortam size pozitif enerji yüklüyor. Artık siz de göz alıcı mimari yapılarda güvenle yaşamak için İstanbul'un merkezinde, Central Life'ta yerinizi alın.


MİMARİ KONSEPT 


Özel dış cephe mimarisi: 

Dizayn ve renk skalasıyla, birbirinden farklı, sıradışı bina...