06 / 05 / 2024

sinpaş sosyal medayada

sinpaş sosyal medayada

Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Sinpaş GYO, 2014 yılında sosyal medyada Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldı. Sinpaş GYO facebook etkileşiminde en iyi 5 markayı sıralayan listeye yıl boyunca 2 kez girdi.

Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Ankara projeleriyle sosyal yaşamı hareketlendiriyor!

Sinpaş, Ankara'nın Çankaya Oran bölgesinde 1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği Altınoran ve Marin Ankara projelerinde başkentlilerin sosyal yaşamını hareketlendiriyor.

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi!

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi lansman öncesinde ön satışa sunuldu. Toplam 900 adet bağımsız birimden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Sinpaş GYO Aydos Country projesi sosyal medyada lider!

Sinpaş GYO’nun “İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country’nin sosyal medya pazarlama stratejisi, Facebook tarafından “Success Story” (başarı hikayesi) seçildi.

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık!

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 243 bin TL'ye! 10 bin TL peşinatla!

2017 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. 50 dönüm arazi üzerinde yükselen Sinpaş Aydos Country projesinde çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara iletişim!

Sosyal yaşam alanları kapsamında yaşam köprüsü, deniz feneri, spor alanları, iskeleler, su-ışık gösterileri, su sahnesi ve tropik adanın bulunduğu Marina Ankara ‘nın satışları devam ediyor. Sinpaş Marina Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sinpaş Marina Ankara fiyatlar!

Sinpaş Marina Ankara fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eymir ve Göl manzarasına sahip dairelerden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Sinpaş'ın 2'nci Flatofis'i Kâğıthane'de yapılacak!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, A+ yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis'i, Kâğıthane'de hayata geçirecek. Akıllı bina altyapısına sahip projede, sosyal alanların da olacağı söylendi.

sinpaş sosyal medayada Haberi

sinpaş sosyal medayada


Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Sinpaş GYO, 2014 yılında sosyal medyada Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldı.   Sinpaş GYO, ilk kez 2013 yılında sektör birincisi olarak yer aldığı 'Türkiye'nin En Güçlü 100 Sosyal Markası' sıralamasındaki başarısını koruyarak 40. yılım kutladığı 2014 yılında Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldı. Facebook fan sayısını sadece bir yılda 2 kat arttıran Sinpaş GYO; facebook etkileşiminde en iyi 5 markayı sıralayan listeye yıl boyunca 2 kez girerek, Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldı.  2014 yılında İnstagram'da da en çok takip edilen gayrimenkul şirketi Sinpaş GYO oldu. Sinpaş GYO proje fotoğrafları ve #sinpasgyo hasntagi 7 binden fazla kullanıldı. Bir diğer rekor da FourSquare'den geldi ve FourSquare'de en çok check-in yapılan konut projeleri Sinpaş GYO projeleri...