29 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyatlar!

Sinpaş Marina Ankara fiyatlar!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Ankara fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eymir ve Göl manzarasına sahip dairelerden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.



Marina  Ankara  Rezidans'ta daire teslimlerinin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 3 bloğunda 912 adet dairenin ön satışa sunulduğu proje 2 bin konuttan oluşuyor. 


Sinpaş  Marina Ankara  fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri mevcut. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade yapılan Marina Ankara Konutları Ankara Çankaya-Oran'da yükseliyor. Proje  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. 


Marina Ankara Evleri 'nin ortak kullanım alanları bisiklet yolları, tropik ada,çocuk oyun alanları, şelaleler,  sahil boyu yürüyüş ve spor alanlarından oluşuyor. Projenin 2 bloğu 39 katlı, 1 bloğu ise 44 katlı olarak tasarlandı.


Sinpaş Marina Ankara fiyatlar!

Marina Ankara Çankaya'da lansmana özel yüzde 7, bahar kampanyasına özel yüzde 15 indirim uygulanıyor. Böylece 281 bin 400 TL'lik daire, 221 bin 850 TL'ye satın alınabiliyor.


Marina Ankara Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara iletişim

Satış ofisi telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön