02 / 05 / 2024

sinpaş temalı projeleri

sinpaş temalı projeleri

Markalı konutları Anadolu’ya taşıyan öncü firmalardan olan Sinpaş Yapı, her birinde bölgeye yeni bir de ‘tema’ götürüyor. Sinpaş Yapı; Bursa, Gaziantep, Ankara ve Denizli gibi gelişen şehirlerde yer alıyor

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’a sponsor oldu!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçirmeye devam eden Sinpaş GYO, Euroleague Basketbol’un resmi sponsoru oldu.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Sinpaş GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Sinpaş GYO, Expo Turkey by Qatar'a İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

sinpaş temalı projeleri Haberi

sinpaş temalı projeleri

Markalı konutları Anadolu’ya taşıyan öncü firmalardan olan Sinpaş Yapı, her birinde bölgeye yeni bir de ‘tema’ götürüyor. Sinpaş Yapı; Bursa, Gaziantep, Ankara ve Denizli gibi gelişen şehirlerde yer alıyor


İstanbul’daki birikimini Anadolu’ya ilk taşıyan gayrimenkul geliştiricilerden olan Sinpaş Yapı, hız kesmeden yeni yatırımlarını devreye alıyor. İstanbul’daki yeni projelerinde lansmana hazırlanan Sinpaş Yapı, Anadolu şehirlerindeki potansiyeli de yakından izliyor. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, trend olarak Anadolu’da İstanbul’un takip edildiğini ve dolayısıyla İstanbul’daki markalı konutların sevilip, beklendiğini vurguladı. Çelik, “Bursa’nın, Gaziantep’in, Denizli’nin Ankara’nın ilk temalı projelerini hazırladık. Hepsinde bölgeleri hem yeniliklerle tanıştırdık, hem de bölge insanının değerlerini öne çıkardık” diye konuştu.


‘İş hacmimiz yüksek’


Konutta dünyaya örnek olacak işlerin İstanbul’da yapıldığını ve bunu Anadolu insanının da yakından gözlemlediğini belirten Çelik,...