06 / 05 / 2024

Sinpaş Time görseller

Sinpaş Time görseller

Sinpaş  finans üssünde yepyeni bir karma projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 1+0 dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlayan proje Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda bulunuyor. 

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Xiaomi’nin otomobilinden yeni görseller ortaya çıktı!

Yakın zamanda otomotiv sektörüne adım atmaya hazırlanan teknoloji devi Xiaomi'nin ilk modelinden yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Instagram’da yapacağınız alışverişlere dikkat! Bir anda banka hesabınız boşalabilir!

Instagram’dan yapılan alışverişlerde mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Profillere göz boyamak için eklenen kaliteli görseller ve on binlerce sahte takipçi, her gün binlerce kişinin oltaya takılmasına yol açıyor. İşte detaylar...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri ortaya çıktı!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri de ortaya çıktı. İşte İlk Evim projesiyle ilgili o görseller...

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Güneypark arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Güneypark arsaları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Sinpaş Time görseller Haberi

Sinpaş Time görseller

Sinpaş Time projesinde  residence,  farklı tiplerde villa, konut ve ticari üniteler yer alıyor. İstanbul'un yeni yaşam merkezlerinden biri olan Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu olan proje yatırımcısına yüksek kazanç vaad ediyor. 
 
Sinpaş’ın en yeni projesi Sinpaş Time özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri eksiksiz karşılıyor. 

Sinpaş Time’ın ilk fiyat avantajı ve özel ödeme planları konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Projenin içerisinde residence seçeneği dışında apartments, ofis, sınırlı sayıda villa ve ticari ünite seçeneği sunulacak.

“Yatırımın zamanı geldi”

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş’ın, her projede daha iyiyi ve en yeniyi hedeflediğini, tüm projelerinin şehre ve yaşama değer katmasına özen gösterdiklerini belirterek, Sinpaş Time’ın bu anlayışın iyi bir örneği olduğunu söyledi.  

Çelik,...