16 / 05 / 2024

Sinpaş villa evler projesi

Sinpaş villa evler projesi

Sinpaş Yapı'nın Kilyos'ta 227 bin metrekare arazi üzerine inşa ettiği Mrenegro Villaları'nda bulunan villalar, 2005 yılında 366 bin 900 dolardan (499 bin lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

Depreme dayanıklı 'prefabrik hafif çelik evler' ile güvende yaşam!

Yurt dışında başarılı hafif ve ağır çelik yapı evler inşa eden AS STEEL, prefabrik hafif çelik villa ve ev üretimine yurt içinde devam edecek.

Sinpaş Finans Şehir’de evler kişiselleşiyor!

Gayrimenkul sektörüne yenilik kazandıran Sinpaş, Custom – Made Homes’u hayata geçiriyor. Tarzını evine yansıtmak isteyenler için birçok özellik sağlayan Sinpaş, evleri zevklere göre kişiselleştiriyor.

Batmanlı köylüler için villa evler inşa ediliyor!

Batman Merkez ilçesi Çayüstü köyünde Ilısu Barajı altında kalacak olan mağaralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için villa tipi evler inşa ediliyor. 

Sinpaş Gökorman'da salon salomanje keyfi!

Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Gökorman, çok özel manzara ve mimariye sahip, 60 metrekare salon salomanje daire seçenekleriyle villa konforunu büyük küçük her mekana taşıyor...

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Sinpaş birikimlerini yurtdışında değerlendirecek!

Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor.

2005 yılında Sinpaş Marenegro Villaları'nda 366.900 dolara villa!

Sinpaş Yapı'nın Kilyos'ta 227 bin metrekare arazi üzerine inşa ettiği Mrenegro Villaları'nda bulunan villalar, 2005 yılında 366 bin 900 dolardan (499 bin lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2004 yılında Sinpaş Sealybria'da 359 milyar liraya villa!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri'de 288 bin metrekare alanda inşa ettiği Sealybria Projesi'nde bulunan villalar 359 milyar liradan (2 bin 541 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2004 yılında Sinpaş Marenegro Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş'ın Kilyos'ta, Uskumruköy Ormanı'nın bitişiğinde inşa edeceği Marenegro Evleri satışa sunulmuş. 6 değişik villa seçeneğinin bulunduğu sitedeki villalar 492 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

2004 yılında Sinpaş Sealybria Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri bölgesinde bulunan Sealybria Evleri satışa sunulmuş. Denize sıfır konumlu Sealybria Evleri'nde bulunan 3 tip villa, 359 milyar liradan (2 bin 520 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Sinpaş villa evler projesi Haberi

Sinpaş villa evler projesi



SİNPAŞ MARENEGRO KİLYOS - İSTANBUL


  KÖTÜ ÖRNEK!


Yukarıdaki fotoğrafta Marenegro'nun örnek villasını görüyorsunuz. ''Şahaneymiş. Olağanüstü... Bu örneğin nesi kötü?'' dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen anlatalım. Örnek villayı yaptığımızdan beri, Marenegro'da yaşadıklarımızı sizinle paylaşalım.


Her şeyden önce, örnek villayı gören ziyaretçilerimiz villadan çıkmak bilmiyorlar. Tamam, Marenegro tabii ki benzersiz bir proje... Denizi, ormanı, kumsalı ve şehre yakınlığıyla eşsiz...

Tamam, geniş bahçenizeki havuzun ahşap terasında ya da villanızın içindeki kapalı yüzme havuzunda keyif çatmak ya da dostlarınızı ağırlamak çok ayrıcalıklı bir duygu... Villanızın hemen alt katında spa konforu sunan sauna, duş ve kapalı havuz konsepti de akla hayale gelecek...