19 / 05 / 2024

sinpaşın borsadaki hisseleri

sinpaşın borsadaki hisseleri

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 2010 yılında borsa kanalı ile geri aldığı 3 milyon 300 bin adet hissesi ile ilgili açıklamayı bugün KAP aracılığıyla duyurdu...

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Piyasa uzmanı borsada zurnanın zırt diyeceği tarihi açıkladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre, "3 Ekim zurnanın zırt dediği yer olacak" ifadelerini kullandı. Cibre, hisse senetlerinde pozisyon almış fonların bu hisseleri taban olduğu sürece satamayacak zarar edeceğini söyledi.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Sinpaş'ın 10 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sinpaş'tan finansın kalbinde ev aldıran süper plan!

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Sinpaş, İngilizlerden aldığı ticaret merkezini kara geçirdi!

Sinpaş'ın Almanya Frankfurt’ta İngilizlerden satın aldığı ticaret merkezini zarardan kâra geçirdi. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Kiracı sayısını 4 yılda yüzde 641, kira gelirini yüzde 306 artırdık" dedi. 

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

sinpaşın borsadaki hisseleri Haberi

sinpaşın borsadaki hisseleri


Sinpaş GYO'ndan yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimiz 14.07.2010 ve 13.08.2010 tarihleri arasında, geri alım programı çerçevesinde 3.300.000 adet Şirket hissesini borsa kanalı ile geri almıştır. Daha sonra gerçekleşen bedelsiz sermaye artırımları ile bu kapsamdaki hisse sayısı 3.960.000 adet olmuştur. Bu hisselerin TTK Madde 384 ve Madde 386 uyarınca 3 yıl içerisinde satılması gerekmektedir. Ancak Şirketimiz piyasalarda son dönemdeki mevcut olumsuz koşulları dikkate alarak, yatırımcılarımızın zarar görmemesi düşüncesi ile belirtilen satışı gerçekleştirmemeye karar vermiştir. TTK'nın ilgili maddeleri uyarınca 3 yıl içerisinde satılmayan 3.960.000 adet hissenin zorunlu olarak iptal edilerek sermayeden düşülmesi gerekmektedir. Bu nedenle Şirketimiz tarafından sermayenin 600.000.000 TL 'den 596.040.000 TL'ye azaltılması amacıyla Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yapılmasına karar...