06 / 05 / 2024

Sinpaşta Hamdi Topçu dönemi başladı

Sinpaşta Hamdi Topçu dönemi başladı

Bir süre önce Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılan Hamdi Topçu, Sinpaş GYO’nin Yönetim Kurulu’na seçildi. Topçu, "Tecrübemi, bilgi birikimimi bu sektöre aktaracağım" dedi.

BİM online aktüel kataloğunda ucuz çeyiz ürünleri 6 taksit fırsatıyla satışta! BİM kataloğu 21 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 21 Ekim 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bugün hangi aktüel ürünler satışa çıkarılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 21 Ekim 2022 Cuma fiyat listesi...

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!

Dolar ve altın piyasalarındaki dalgalı seyir tüm hızıyla devam ederken, analistler doların uçuşa geçeceğini açıkladı. İşte doların kanatlanıp uçacağı o tarih...

ŞOK Markette yemek masası, köşe koltuk, kiler dolabı satışta! ŞOK Kataloğu 24 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 24 Eylül 2022 Cumartesi indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, ŞOK kataloğunda neler bulunuyor? Bu hafta ŞOK Markette hangi ürünler kaç TL indirime girdi? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Sinpaş Finans Şehir’de evler kişiselleşiyor!

Gayrimenkul sektörüne yenilik kazandıran Sinpaş, Custom – Made Homes’u hayata geçiriyor. Tarzını evine yansıtmak isteyenler için birçok özellik sağlayan Sinpaş, evleri zevklere göre kişiselleştiriyor.

Sinpaşta Hamdi Topçu dönemi başladı Haberi

Sinpaşta Hamdi Topçu dönemi başladı

Hamdi Topçu’nun üyeliği Sinpaş GYO’nun pazartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında kararlaştırıldı. Yaptığı açıklamada Sinpaş’tan davet aldığını belirten Hamdi Topçu, “Ben de davete icabet ettim. Tecrübemi, bilgi birikimimi bu sektöre aktaracağım. Yönetim toplantılarında vizyon paylaşımı yapacağız” dedi.


2010-2015 yılları arasında Türk Hava Yolları’nın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Hamdi Topçu’nun yöneticiliği döneminde THY; 2011, 2012, 2013 ve 2014 yıllarında 4 kez üst üste “Avrupa’nın En İyi Havayolu” ödülünü kazanmıştı.  


1964 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğan Hamdi Topçu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 1986 yılında mezun oldu. Evli ve 4 çocuk babası olan Topçu, aynı zamanda mali müşavirlik unvanına...