04 / 05 / 2024

sinpşa incek life erken rezervasyon

sinpşa incek life erken rezervasyon

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi Incek Dünyası bünyesindeki Incek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

İncek Life ve İncek Blue gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait 15 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İncek Life ve İncek Blue projeleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi İncek Life ve İncek Blue Projelerine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Mıa Life Gaziemir satışa çıktı!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mıa Life Gaziemir satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel indirimli fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor.

Nurol Life Ayazağa güncel fiyat bilgisi!

Nurol Life projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Seyrantepe - Ayazağa bölgesinde Nurol GYO tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ofislere yer veriliyor...

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Esatpaşa İstek Duru Life fiyatları!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Esatpaşa'da Çiğdemli sokakta inşa edilen İstek Duru Life projesi 102 adet daireden meydana geliyor. İşte Esatpaşa İstek Duru Life fiyatları...

İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İncek Life ve İncek Blue değerleme raporunu yayınladı.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

sinpşa incek life erken rezervasyon Haberi

sinpşa incek life erken rezervasyon

Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği konut projelerinden İncek Life 7 ayrı konut tipiyle doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule, Ankara'ya özel dengeli bir yaşam vaat ediyor. 

İncek Dünyası'nda erken rezervasyon fırsatı 80 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleriyle... 

31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında İncek Dünyası'nda ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisiz ödeme kolaylıkları sunuluyor. 

Peşinatsız 40 ay, % 20 peşinatla 50 ay vade farksız aylık ödemeler gibi seçeneklerin yanında % 50'sini peşin ödeyenler için 80 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


ŞEHİR HAYATININ YOĞUNLUĞUNDAN VE STRESİNDEN UZAKLAŞMAK MÜMKÜN

Çocukların özgürce oynayabileceği, anne babaların keyifle vakit geçirebileceği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebileceği incek Life, kendine...