05 / 05 / 2024

Sipil Çelik uluslararası projeler

Sipil Çelik uluslararası projeler

Sipil Çelik, bu yılın ilk yarısında GEA Energietechnic firmasının Arjantin'de Cerro Dragon, Fildişi Sahilleri'nde Ciprel, Irakta ise Duhouk ve Süleymaniye'de önemli projeler için gerçekleştirdiği üretimleri tamamlayarak teslimatlarını gerçekleştirdi.

Sanayiciler uyardı! Çelik üretimi ve ihracatı geriliyor

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle uluslararası alanda rekabet güçlerinin gerilediğini açıkladı, Dernekten yapılan açıklamada çelik ihracatında ve üretiminde yaşanan düşüşe işaret edildi. Açıklamada elektrik ve doğal gaz faturalarının çelik sektö

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Kayseri'nin vizyonu: Planlı gelişim, estetik dönüşüm!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, uluslararası cazibe merkezi olmayı hedefleri doğrultusunda vizyonlarını 'planlı gelişim, estetik dönüşüm, fonksiyonel değişim' başlıkları ile oluşturduklarını söyledi.

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Takseem Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, Osman Yerebakan, Muhammet Murat Öztürkmen, Hasan Hüseyin Büyükçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 800 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Çelik yapılar yönetmeliği hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çelik yapılar yönetmeliğini hazırlayarak yayımlanmak üzere Başbakanlık’a gönderdi. Uluslararası norm ve standartlar dikkate alınarak yapılan bu mevzuat ile çelik yapılar yönetmeliğine kavuşmuş olacak.

Sur Çelik Kapı, banka ve NASA standartlarını evlere taşıdı!

ENV1627 standardında en yüksek uluslararası güvenlik testine sahip olan Sur Çelik Kapı, zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahalelerle açılan kapılar için tazminat garantisi veriyor.

8. Çelik Köprüler Sempozyumu 14 Eylül'de başlıyor!

3. Boğaz Köprüsü, Körfez Geçiş Köprüsü, Nissibi Köprüsü ve Kömürhan Köprüsü’nün de aralarında bulunduğu, dünyanın takip ettiği dev çelik köprü yapılarına imza atan Türkiye, 8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu 14 Eylül'de!

8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu, 14-16 Eylül tarihlerinde İstanbul'da, Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından gerçekleştirilecek.

Çelik sektörü Çin'deki tesisleri yerinden inceleyecek!

Çelik İhracatçıları Birliği'nin (ÇİB) önderliğinde birleşen bir sektörel heyet, dünyanın en büyük çelik üreticisi ve Türkiye'nin uluslararası pazarlardaki rakibi Çin'deki tesislerde incelemelerde bulunacak.

2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu yapıldı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ekinci, "Çelik üretim kapasitesiyle talep arasındaki farkın her geçen gün artması, çelik üreticilerinin mali durumlarının bozulmasına yol açmaktadır.

Demir-Çelik sektörü uluslararası alanda umut vaat etmiyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

Demir Çelik sektörüne Ortadoğu darbesi!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin yaptığı açıklamada "Uluslararası alanda yaşanan gelişmeler Türk demir-çelik sektörü açısından umut vaat etmiyor" dedi

Sur Çelik Kapı yeni tasarımı Anjelin'i sundu!

Tasarımlarıyla sektöründe her zaman fark yaratan Sur Çelik Kapı, uluslararası tasarımcı Ece Deniz Toros'un imzasını taşıyan yeni modeli Anjelin ile güvenliği tasarımın estetiğiyle buluştururak sunuyor.

Sipil Çelik uluslararası projeler Haberi

Sipil Çelik uluslararası projeler


Sipil Group'un demir-çelik endüstrisindeki şirketi Sipil Çelik, dünyanın önde gelen firmalarının uluslararası alandaki önemli projeleri için gerçekleştirdiği üretimlerle dikkat çekiyor. Sipil Çelik, bu yılın ilk yarısında GEA Energietechnic firmasının Arjantin'de Cerro Dragon, Fildişi Sahilleri'nde Ciprel, Irakta ise Duhouk ve Süleymaniye'de önemli projeler için gerçekleştirdiği üretimleri tamamlayarak teslimatlarını gerçekleştirdi. Sipil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, Cerro Dragon projesi kapsamında 700 ton çelik imalatı daldırma galvaniz olarak imal ettiklerini ve yine Sipil Çelik tasanmı olan konteyner yükleme aparatları ile 35 konteynere yükleyerek Arjantin'in Cerro Dragon kentine gönderdiklerini söyledi. 

Arjantin'in Güney Kutbu'na en yakın şehri olan Cerro Dragon'a gönderdikleri ürünlerin tüm garanti belgelerinin hazırlandığını ve TÜV Reinlaııd denetiminden tam not aldığının altım çizen Hakkı Bayraktar, "Fildişi Sahilleri'ndeki Ciprel projesi kapsamında ise 700...