17 / 05 / 2024

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tülay Taşkıran tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saat tarafından kuruldu.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu. 

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sıvacı tarafından kuruldu.

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu.

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran tarafından kuruldu. 


Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv...